23jun
Aan: 23 juni 2021

In Holenkwartier fase 1b verrijzen 66 woningen. Fase 1b is gelegen aan de noordzijde (Provincialeweg) en aan de westzijde (Holenweg) van het plan. Van bescheiden studio’s en royale eengezinswoningen tot lofts en luxe penthouses. Deze woningen en appartementen in fase 1b staan opgesteld rond een fraai gemeenschappelijk binnen gebied met veel groen. Hieronder bevindt zich de half verdiepte parkeergarage.

Stoere Splitlevel- en Verandawoningen
Het laagbouwgedeelte van fase 1b bestaat uit 3 woningblokken direct gelegen aan de centrale as die als autovrije zone ‘van noord naar zuid’ door de wijk loopt. Er komen 5 Splitlevel-woningen in fase 1b. Een blok van 3 en een blok van 2. Deze woningen staan aan de achterzijde op het dek van de parkeergarage, waar een prettig en groen gemeenschappelijk binnengebied wordt gecreëerd. De 5 Verandawoningen liggen ook aan de centrale as en aan de achterzijde op het dek van de parkeergarage.

De appartementen
Fase 1b kent ook twee stoere appartementsgebouwen, welke met de voeten in het water staan, aan de voorzijde grenzen aan het binnengebied en uitkijken over de wijk! 56 appartementen verdeeld over twee blokken met keuze uit diverse types; Urban apartments (ca. 46 m2 tot 138 m2), Loft appartementen met 2 woonlagen met vide, prachtig ruimtelijk effect! (ca. 102 tot 134 m2) en iedere woning beschikt over een parkeerplaats in de parkeergarage.

Kijk voor meer informatie op www.holenkwartier.nl.