Over ZeemanVastgoed

Sámen het verschil maken

Mensen die gelukkig zijn met hun woning, maar ook trots zijn op hun unieke buurt. Dat is ons doel. Daarom creëert ZeemanVastgoed woonomgevingen naar de wensen van de eindgebruiker. Dit doen wij zowel zelfstandig als in samenwerking, zolang we dit verschil maar kunnen maken. Dat is onze kracht.
Buitenplaats_Doen_3

Gebiedsontwikkeling gaat voor ons veel verder dan alleen woningen realiseren. Straten en wijken geven wij waar mogelijk een eigen beleving. Want zelfs als elke individuele woning perfect is, zorgen zaken als openbaar groen, ruimtelijke indeling en dagelijkse voorzieningen ervoor dat mensen zich écht thuis voelen.

Onze ambitie

Dromen van de consument zijn onze leidraad. Elk project beginnen wij daarom met inspiratie. Kleuren, stijlen, sferen komen samen op de tekentafel, met oog voor heden, verleden én toekomst. Zo streven wij allemaal onze gezamenlijke ambitie na: duurzame en verantwoorde bijdragen leveren aan de woonkwaliteit voor vele mensen.

zicht over het dek
exterieur appartementen-2 def

Samen sterker

Hierbij slaan wij graag de handen ineen met partners, zoals provincies, gemeenten en corporaties. Ook betrekken wij er graag gelijkgestemde specialisten bij, van landschapsarchitect tot onderzoeksbureau. ZeemanVastgoed staat altijd open voor frisse ideeën en nieuwe kansen. Met altijd de juiste balans tussen haalbaar en wenselijk.

Tevreden bewoners

Kortom, wij verbinden. En sámen maken we het verschil tussen een gewone nieuwbouwwijk of een sprankelende. Of dit nu weiland was (Reigersborg, Buitenplaats) of herontwikkeling van bestaand gebied (Streektuinen, Wilhelminahaven, Holenkwartier), onze visie leidt altijd tot succesvolle formules en tevreden bewoners. Want…

Allure_appartementen_Uithoorn
… wij ontwikkelen om te léven!