Over ZeemanVastgoed

Sámen het verschil maken

Kent u de Kersenboogerd in Hoorn? Hierin ligt de wijk Het Nieuwe Glas. Als u deze bewoners vraagt waar zij wonen, antwoorden zij ‘In Het Nieuwe Glas’ en niet ‘In de Kersenboogerd’. Omdat zij trots zijn op hun eigen, unieke buurt.

Dit voorbeeld illustreert precies de kracht van ZeemanVastgoed. Als ontwikkelaar – zowel zelfstandig als in samenwerking – creëren wij woonomgevingen naar de wensen van de eindgebruiker. Een project is (en blijft) immers alleen succesvol als de bewoners zich hier helemaal thuis voelen.

Eigen woonbeleving
Gebiedsontwikkeling gaat dus veel verder dan alleen woningen bouwen. Straten en wijken geven wij een eigen gezicht met een eigen woonbeleving. Want zelfs als elke individuele woning perfect is, zorgen zaken als openbaar groen, ruimtelijke indeling en dagelijkse voorzieningen ervoor dat mensen zich écht op hun plek voelen.

Onze ambitie
Dromen van de consument zijn onze leidraad. Elk project beginnen wij daarom met inspiratie. Kleuren, stijlen, sferen komen samen op de tekentafel, met oog voor heden, verleden én toekomst. Zo streven wij allemaal onze gezamenlijk ambitie na: duurzame en verantwoorde bijdragen leveren aan de woonkwaliteit voor vele mensen.

Frisse ideeën
Hierbij slaan wij graag de handen ineen met partners, zoals provincies, gemeenten en corporaties. Ook betrekken wij er graag gelijkgestemde specialisten bij, van landschapsarchitect tot onderzoeksbureau. ZeemanVastgoed staat altijd open voor frisse ideeën en nieuwe kansen. Met altijd de juiste balans tussen haalbaar en wenselijk.

Tevreden bewoners
Kortom, wij verbinden. En sámen maken we het verschil tussen een gewone nieuwbouwwijk of een sprankelende. Of dit nu in een weiland is (Reigersborg, Buitenplaats, Bangert & Oosterpolder) of herontwikkeling van bestaand gebied (Streektuinen, ’t Jeudje, Wilhelminahaven, Holenkwartier), onze visie leidt altijd tot succesvolle formules en tevreden bewoners. Want… wij ontwikkelen om te léven!