MVO

Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

De mens centraal

Wat maakt dat u prettig woont? Natuurlijk, een fijn huis. Maar een aangename buurt is minstens zo belangrijk. Daarom staan wij als bedrijf middenin de samenleving. Maatschappelijke betrokkenheid geeft niet alleen een goed gevoel, het helpt ons ook inzien wat mensen belangrijk vinden!

Vanuit de wensen van elke doelgroep creëren wij, samen met onze partners, complete wijken. Het mooiste werk wat er is, vinden wij. Je moet goed weten wat er leeft. En alle marktonderzoeken ten spijt: het échte gevoel krijg je alleen door écht contact.

Sponsoring
Dat is één van de redenen waarom wij aan sponsoring doen. Onze steun aan handbalvereniging SEW en schouwburg Het Park zijn de bekendste voorbeelden. Sport en cultuur brengen mensen samen. En dat niet alleen: dergelijke voorzieningen geven invulling aan uw woonbeleving.

Keuzes
Daarnaast zijn wij natuurlijk ook gewoon mensen. We hebben allemaal een achtergrond en worden allemaal door andere dingen in de maatschappij geraakt. Dat bepaalt ieders keuzes. Zo zet Karin zich als bestuursvoorzitter van inloophuis Pisa in voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden.

Helpen
Peter voelt zich verbonden met Amref Flying Doctors, de belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika. Met wandeltochten door Tanzania haalt hij geld op. ‘Door zo’n ervaring besef je bovendien weer hoe goed wij het hier hebben. Daarnaast begeef je je buiten je comfort zone. Uitdagingen aangaan en mensen helpen: óók hierbij.’

Toekomst
Ontwikkelen is nadenken over mens, maatschappij en duurzaamheid. Onze missie is hier het maximale uithalen. Van aansprekende architectuur en groenvoorzieningen tot duurzame bouwmaterialen. Zodat wij én toekomstige generaties ervan profiteren. Als iedereen zo zijn steentje bijdraagt, komt het vanzelf goed met onze maatschappij!

ZeemanVastgoed. Ontwikkelen om te leven.

vhb-logo