Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

De mens centraal

Wat maakt dat u prettig woont? Natuurlijk, een fijn huis. Maar een aangename buurt is minstens zo belangrijk. Daarom staan wij als bedrijf middenin de samenleving. Maatschappelijke betrokkenheid geeft niet alleen een goed gevoel, het helpt ons ook inzien wat mensen belangrijk vinden!

Vanuit de wensen van elke doelgroep creëren wij, samen met onze partners, complete wijken. Het mooiste werk wat er is, vinden wij. Je moet goed weten wat er leeft. En alle marktonderzoeken ten spijt: het échte gevoel krijg je alleen door écht contact.

 

Habitat_for_Humanity (8)

Gebiedsontwikkeling gaat voor ons veel verder dan alleen woningen realiseren. Straten en wijken geven wij waar mogelijk een eigen beleving. Want zelfs als elke individuele woning perfect is, zorgen zaken als openbaar groen, ruimtelijke indeling en dagelijkse voorzieningen ervoor dat mensen zich écht thuis voelen.

Welzijn

De lijst van organisaties en verenigingen die ZeemanVastgoed ondersteunt is lang. Ze variëren van inloophuis Pisa en Battle4life tot Habitat for Humanity en het Westfries Ondernemersgala. Mensen staan centraal. Want wonen en welzijn zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

2017_LevensFoto-Battle4life-642
2017_NatuurlijkSpelen_Buitenplaats_DeGoorn

Verbinding

Daarom maken wij ons bijvoorbeeld ook hard voor natuurlijke speelplaatsen in de wijken. Die zorgen voor vertier en contact tussen de bewoners. Daarnaast zoeken wij altijd naar manieren om openbare ruimten te verfraaien met bijvoorbeeld kunst of muurschilderingen, wat de saamhorigheid bevordert. Allemaal extra bijdragen die boven het realiseren van woningen uitstijgen.

Toekomst

Ontwikkelen is nadenken over mens en maatschappij. Uiteraard op een duurzame manier. Onze missie is hier het maximale uithalen. Van aansprekende architectuur en aantrekkelijke groenvoorzieningen tot toepassing van duurzame bouwmaterialen. Zodat u, wij én toekomstige generaties hiervan kunnen genieten.

202103_Buitenplaats_De Goorn-eerste-heipalen2
ZeemanVastgoed. Ontwikkelen om te leven.