Ontwikkelingsvisie

Heldere visie

Dromen, Denken, Durven, Doen

Wonen draait om veel meer dan vier muren en een dak. Op de pagina Over ons leest u hoe (en waarom) wij wijken ontwikkelen waar de bewoners zich écht thuis voelen, nu en in de toekomst. Het fundament hieronder is onze tijdloze visie: Dromen, Denken, Durven, Doen.

Dromen
Alles wat werkelijkheid is, begon ooit als een droom. Wij realiseren onze projecten ook met een toekomstbeeld als doel. Zulke visioenen zijn nodig om tot vernieuwende woonconcepten te komen. De inspiratie hiervoor halen wij uit de wereld om ons heen, van ‘breaking news’ tot het eerste voorjaarszonnetje. Wij dromen met onze oren en ogen open.

Denken
Het inrichten van een woonwijk brengt vele disciplines samen. Samen met architecten, stedenbouwkundigen en andere adviseurs denken wij na over het specifieke gezicht en gevoel van een wijk. Zo creëert ZeemanVastgoed projecten waarin alle wensen voldoende ruimte krijgen, inclusief duurzaamheid. Elk plan slaagt in alle opzichten.

Durven
Als onafhankelijke ontwikkelaar kunnen wij vooruitstrevende en originele projecten realiseren. Bij ZeemanVastgoed worden dromen werkelijkheid. Hiervoor durven wij risico’s te nemen. Wij geloven in onze visie op de ruimte om ons heen. Zo bouwt ons team vol passie en overtuiging mee aan een wereld waarin wij ons thuis voelen.

Doen
Een krachtig idee bindt enthousiaste partners en stimuleert een snelle realisatie. Ontwikkeling en uitvoering gaan bij ZeemanVastgoed hand in hand. Zelfstandig of samen met partners vertalen wij dromen in woningen, verzamelgebouwen, straten en wijken. De mouwen opstropen en doen. Met korte lijnen en duidelijke verantwoordelijkheden.