57 appartementen BuitenGewoon Almere in verkoop

20 april 2018

Betaalbaar wonen in een nagelnieuw appartement met comfortabele vloerverwarming! Zonnig, ruim balkon en uitzicht op groen. Met 2 of 3 kamers, want de indeling bepaalt de koper zelf! Alle dagelijkse voorzieningen om de hoek en een groot natuurgebied in de achtertuin en met de uitvalswegen en het station dichtbij.

Verdeeld over drie gebouwen telt Almere BUITENgewoon 73 appartementen waarvan 57 koop- en 16 vrije sector huurappartementen. Grondgebonden met terras, hoge woningen met uitzicht, huur en koop. Voor elk wat wils dus, in het bijzonder voor één- en tweepersoonshuishoudens en starters op de woningmarkt.
Dankzij de unieke combinatie van bescheiden vloeroppervlakte en slimme indeling krijgt u hier een complete woning tegen scherpe prijzen. De hoogwaardige architectuur van dit wooncomplex kenmerkt zich door fraai tweekleurig metselwerk en zijn warme uitstraling. De kunststof kozijnen (buitenkant) zijn uitgevoerd in een chique moccakleur. BUITENgewoon is een authentiek, waar sieraad in deze de wijk.

Meer informatie over het project is te vinden op www.buitengewoonwonen.nu. De verkoop wordt uitgevoerd door Makelaardij Van der Linden en Semeijn Makelaardij uit Almere.

zomersluiting
21-7-2022

Zomersluiting

20220530_Holenkwartier2a_blok5_web
15-7-2022

Start verkoop Holenkwartier fase 2a in Hoorn!!

Independent Photographer
16-6-2022

Feest in Holenkwartier in Hoorn