Battle4Life 2017 op Hemelvaartsdag

4 mei 2017

De sponsor-obstakelrun Battle4Life voor Inloophuis Pisa vindt plaats op 25 mei a.s. in Hoorn.

De inschrijftermijn loopt nog en het aantal van vorig jaar is al ruimschoots overschreden. Doe je ook mee? Tot en met 22 mei a.s. kun je je nog inschrijven voor de Battle4Life 2017.
Het parcours is weer uitdagender gemaakt, maar er zijn ook een aantal bekende obstakels opgenomen. Op de Facebookpagina worden regelmatig de obstakels getoond en ook op de website (www.battle4life.nl) staan ze vermeld. 6, 12 of 18 km met ruim 20 obstakels vormen het parcours, welke is uitgezet vanaf Oranje Buiten aan de Schelphoek en door het Julianapark in Hoorn. Individuele sportievelingen, teams en jeugd kunnen meedoen aan deze obstakelrun Battle4Life.

Ook toeschouwers zijn van harte welkom om alle deelnemers aan te moedigen bij de obstakels, die lachend onder het net door tijgeren. Maar ook als vrijwilliger kun jij je steentje bijdragen. Immers, vele handen maken licht werk. Of het nu bij het opbouwen of begeleiden van de deelnemers bij de obstakels is, je bent van harte welkom.

Het wordt een mooie dag van met deelnemers, vrijwilligers, sponsors en toeschouwers. Waarbij een mooi bedrag wordt opgehaald voor Inloophuis Pisa, een gastvrij huis voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Zodat zij de zorg voor deze mensen kunnen (blijven) bieden.

zomersluiting
21-7-2022

Zomersluiting

20220530_Holenkwartier2a_blok5_web
15-7-2022

Start verkoop Holenkwartier fase 2a in Hoorn!!

Independent Photographer
16-6-2022

Feest in Holenkwartier in Hoorn