07apr
Aan: 7 april 2022

ZeemanVastgoed en Aannemingsbedrijf Wit Wognum hebben met wethouder Van der Ven van gemeente Hoorn een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw van het bijzondere plan Aan ‘t Hoff in de nieuwe woonwijk Bangert & Oosterpolder in Blokker.  

Woensdagochtend 6 april jl. heeft wethouder Van der Ven samen met een koper de eerste stenen gemetseld van een semi bungalow in het plan. Aansluitend zijn de kopers en betrokkenen in De Kreek aangeschoven voor een gezamenlijk ontbijt.  

Plan Aan ’t Hoff ligt in fase 5a van de wijk Bangert & Oosterpolder welke gelegen is tussen de Bangert in Zwaag en Blokker. Hier verrijzen de 34 hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woning en semi bungalows met veel groen in het plan. Het plan is qua architectuur ontworpen door BBHD Architecten uit Alkmaar. Alle woningen zijn reeds verkocht. Inmiddels is het nieuwe plan Aan ’t Laantje in verkoop bestaande uit 18 woningen waaronder rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en enkele vrijstaande woningen.