27sep
By: Info ZeemanVastgoed Aan: 27 september 2017 In: Geen categorie Comments: 0

ZeemanVastgoed, Ooms Bouw en gemeente Drechterland hebben een feestelijk tintje gegeven aan de start bouw van fase 3e/f in de nieuwe woonwijk Reigersborg Noord in Hoogkarspel.

Woensdagochtend 27 september jl. hebben de kopers officieel de eerste paal geslagen. Alle kopers en betrokken partijen waren uitgenodigd voor het bijwonen van deze feestelijke gebeurtenis. Na afloop hebben zij samen ontbeten in Het Reigersnest. Reigersborg Noord fase 3e/f omvat in totaal 33 woningen bestaande uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en waterwoningen. Alle woningen zijn inmiddels verkocht.

De vele hagen en bomen in de openbare ruimte bepalen het groene karakter van de wijk. Meest opvallend is het groene hart in het midden van de wijk. Deze bestaat uit een langgerekte groenstrook met water en aan weerskanten brede ecologische oevers. Alle speelplekken zijn met natuurvriendelijke materialen aangelegd, met o.a. een klimkasteel, een hangbrug over het water en nog veel meer spannende elementen! Zo vinden de kinderen vertier op loopafstand en heeft de wijk een groen en afwisselend decor.

Ooms Bouw verzorgt de bouw van de woningen in deze fase. Het plan is qua architectuur ontworpen door TBE-ZA uit Volendam en BBHD Architecten uit Alkmaar. Er wordt op dit moment gewerkt aan de volgende fase welke eind van dit jaar in verkoop zal gaan. U kunt zich hiervoor reeds aanmelden bij Zeeman Makelaars via makelaardij@zeeman.nl of op telefoonnummer 0229 244688.