02feb
Aan: 2 februari 2021

We hebben wederom het genoegen om een nieuwe collega te verwelkomen binnen het team van ZeemanVastgoed! Arjan van der Weide is 1 februari gestart als Projectmanager Bouwkunde.

Mijn naam is Arjan van der Weide. Vanaf maandag 1 februari 2021 ben werkzaam bij ZeemanVastgoed. Ik kom het team versterken als Projectmanager bouwkunde. Van origine heb ik een bouwkundige achtergrond, echter ben ik een aantal jaar buiten de bouwkunde werkzaam geweest. Bij deze uitstap buiten de bouwkunde heb ik de laatste jaren mijn zwaartepunt meer en meer verlegd werd richting het mooie vak projectmanagement. Hier voel ik me ook als een vis in het water. Het verbinden van opdrachtgevers, collegae, klanten en andere stakeholders vind ik prachtig. Het zoeken naar resultaatgerichte oplossingen en het verstevigen van de relatie met deze partijen vind ik altijd een hele mooie uitdaging. Toch heeft al die tijd de bouwkunde mijn interesse gehouden, en heb ik 2 jaar terug via de Lidl weer mijn weg teruggevonden in de bouwkunde.

Ik zie er naar uit om het team van ZeemanVastgoed te komen versterken. Ik hoop dat ik samen met mijn nieuwe collegae mooie projecten mag gaan realiseren.