De Goorn, Buitenplaats

Groen. veelzijdig. verrassend.
Aan de rand van De Goorn ligt nieuwbouwplan Buitenplaats. Deze wijk, die in totaal circa 300 woningen gaat tellen, is ruim opgezet met unieke zichtlijnen tussen park en omliggende landerijen.

Met aan twee zijden weilanden en aan twee zijden open vaarwater doet Buitenplaats haar naam volledig eer aan. Wandelen, fietsen, varen: u kunt het hier allemaal. Ook in het centraal gelegen park, waar gras, water en bomen recreatieruimte bieden aan jong en oud.

Speels wijkontwerp
Waar in Buitenplaats u zich ook bevindt, het zicht verrast overal. Daar zorgt de ruime en speelse wijkstructuur voor. Niets rechttoe rechtaan, maar speelse knikjes en zijstraten. En vanuit het park kijkt u door diverse straten rechtstreeks het buitengebied in!

Gevarieerd woningaanbod
Om de wijk ligt een nieuwe doorgaande weg tussen De Leet en de Burg. Een fraaie omlijsting met bomen, die tevens zorgt voor een uitstekende ontsluiting. Rijdt u Buitenplaats in, dan valt direct de diversiteit aan woningen op. Zowel qua typen (van beneden-/bovenwoningen tot vrijstaande villa’s) als qua architectuur. Zelfs de nodige aan elkaar grenzende rijwoningen hebben verschillende gevels, kleuren en details.

Projectwebsite

Logo_Buitenplaats_2016