Aan de zuidzijde van de Delftweg 15 in Tuitjenhorn ligt een ruim drie hectare groot terrein. Het plangebied heeft een centrale ligging gelegen binnen het dorp op korte afstand van diverse voorzieningen. Er is een mix van 60 woningen gerealiseerd voor diverse doelgroepen: starters, gezinnen en senioren. Het betreft 12 sociale huurwoningen, 12 levensloopbestendige woningen, 12 beneden/bovenwoningen, 12 twee-onder-een-kapwoningen, 6 vrijstaande woningen en 6 vrije kavels. We streven naar een duurzame woonwijk, met karakter, eigentijds en authentiek welke aansluit op de identiteit van Tuitjenhorn met een groen karakter en sterk buurtgevoel. Kortom een fijne plek voor een nieuw (t)huis!

Locatie:
Tuitjenhorn
Aantal woningen:
60
Realisatie:
2020 – heden
Woningtype:
Tussenwoning
Beneden-/bovenwoning
Hoekwoning
Twee-onder-een-kapwoning
Vrijstaande woning
Architect:
TBE-ZA
Aannemer:
Van den Hogen bouwbedrijven
Projectwebsite:
Woningtype:
Tussenwoning
Beneden-/bovenwoning
Hoekwoning
Twee-onder-een-kapwoning
Vrijstaande woning
Architect:
TBE-ZA
Aannemer:
Van den Hogen bouwbedrijven
Projectwebsite:
Meer informatie
Coordinates of this location not found

Vrijheid
Groen, open en rustig. Dat zijn de meest opvallende kenmerken van Het Nieuwe Glas. De woningen staan ruim uit elkaar, waardoor bewoners genieten van royale tuinen, privacy en uitzicht. Dit is het gevoel van vrijheid dat een woning nóg fijner maakt.

Natuur
De wijk is verrijkt met drie groene longen en veel water, aangelegd volgens historische slotenpatronen. Ervaar de seizoenen, hoor de vogels en geniet van de kinderen in de aangelegde natuurspeelplek.

Autoluw
Voor auto’s heeft Het Nieuwe Glas één in- en uitgang. De weg aan de zuidoostkant is voorzien van fietspaaltjes in het midden, die alleen door de hulpdiensten worden weggehaald in noodgevallen. Dit betekent, dat het autoverkeer wordt geminimaliseerd tot enkel bestemmingsverkeer. Rust!

 

No data was found
Groen, open en rustig.