Superlofts Holenkwartier in verkoop!

7 april 2022

Zelf een appartement vormgeven, dat kan met Superlofts. Superlofts is een bekroond model voor superliving. Een ontwerpbenadering en een levensstijl die samenkomen in de ultieme stedelijke leefruimte: een loft of een appartement. Een wereldwijd co-creatie concept, in de loop der tijd gedefinieerd door diverse bekroonde projecten in binnen- en buitenland. Superlofts is uniek wonen in Holenkwartier!

Afhankelijk van de woonwensen en woonstijl kunnen kopers hun loft of appartement zelf vormgeven. Custom-made of customized: je appartement naar eigen inzicht indelen of kiezen uit een aantal optimale indelingsvarianten die de architect al ontworpen heeft. Ook binnen de indelingsvarianten voor double floor en single floor lofts is veel keuzevrijheid. Het definitieve ontwerp van Superlofts Hoorn wordt bepaald door het aantal lofts en appartementen én de keuzes van de kopers. Een uniek ontwerpproces, waar de kopers deel van uit kunnen maken!

Superlofts Hoorn staat voor duurzaam en flexibel bouwen met een hoge mate van inspraak van de gebruikers. De structuur en de inrichting van de gebouwen staan grotendeels los van elkaar. De indeling aan de binnenkant van Superlofts Hoorn kan dus veelal worden aangepast aan hoe de kopers het willen hebben. Ook in de toekomst.

Het definitief ontwerp van Superlofts Hoorn wordt straks door MKA Architects gemaakt. Voor het zo ver is, moeten er samen een soort tetrisspel worden gespeeld. Het is namelijk een hele puzzel om alle ontwerpkeuzes en individuele woonwensen van alle kopers in elkaar te passen! Dat wordt samen met de kopers, architecten en ontwerppartners gedaan. Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.holenkwartier.nl voor meer informatie.

20230512_vlag_Landsheer
15-5-2023

Hijsen van de vlag markeert start bouw Landsheer Warmenhuizen

20230510_Tekenen intentieovereenkomst Florapark-Westeinde
12-5-2023

Ontwikkelaars starten onderzoek naar haalbaarheid woningbouw in Florapark-Westeinde

20230407_bouw_Wilhelminahaven2 (1)
20-4-2023

Wilhelminahaven groeit