Tweede editie Battle4life groot succes

30 mei 2017

“Natuurlijk hoopten wij dat we het resultaat van vorig jaar zouden overtreffen, maar dit hadden wij niet durven dromen”, met deze woorden stond Karin Zeeman, voorzitter van Inloophuis Pisa, aan het einde van een prachtige tweede editie van Battle4Life op het podium. Naast haar staat een uitbundig juichende coördinator, Wiek Luza en in haar handen houdt zij een cheque van ….. € 23.000,–!!!

Eerder die dag….
Het weer is prachtig, de mensen zijn blij en hebben er zin in; er hangt een fantastische sfeer. Op het podium springt en roept Esther Schouten een groep deelnemers door hun warming-up heen. Een stevige beat helpt daarbij. Dan zijn ze van start. Luid gejuich en geklap van de omstanders. Niet veel later wordt er aangekondigd dat een eerder gestarte groep de finish passeert. Reikhalzend kijkt het publiek naar hen uit. De deelnemers komen vermoeid, druipnat van de waterhindernissen, maar stralend van enthousiasme het terrein weer op. De enkeling die al direct aanspreekbaar is, reageert blij: ‘Volgend jaar doe ik zéker weer mee’, is een veelgehoorde uitspraak!

Euforie
De euforie begon overigens al ver voor dé dag dat de tweede Battle4Life zou plaatsvinden. De aanmeldingen stroomden binnen en kwam tenslotte uit op meer dan het dubbele aantal ten opzichte van het jaar ervoor. Er meldden zich bedrijven en vrijwilligers aan om hun steentje bij te dragen aan het welslagen van Battle4Life-2; het was een constante stroom van positiviteit.

“Een gedreven organisatieteam, 100 vrijwilligers van onder meer het Rode Kruis, SESH, de brandweer, de vele sponsoren (http://www.battle4life.nl/sponsoren) en niet te vergeten de deelnemers, hebben er met elkaar voor gezorgd dat deze tweede Battle4Life zo’n groot succes is geworden!”, reageert Helen Sijm. “Wij zijn iedereen die, op wat voor manier dan ook, heeft bijgedragen aan dit enorme succes, zó dankbaar”! Helen maakt deel uit van het bestuur van Inloophuis Pisa én is een van de organisatoren van Battle4Life.

Meer over Battle4Life
De Battle4Life is een sponsor-obstakelrun die elk jaar, op of rond Hemelvaartsdag, plaatsvindt. De obstakel-run kent een parcours van 6, 12 en 18 km. Voor kids is er een run van 3 km. Start en finish vinden plaats bij Strandpaviljoen Oranje Buiten (een van de grootste sponsoren van het evenement). Iedereen kan dus meedoen. Ook bedrijventeams kunnen overigens met elkaar deze sportieve uitdaging aangaan.

De opbrengst van dit sportieve evenement gaat geheel naar Inloophuis Pisa in Hoorn. Inloophuis Pisa biedt mensen in West-Friesland met kanker, hun naasten en/of hun nabestaanden een gastvrij huis. Je kan er terecht voor een gesprek, diverse activiteiten of lotgenotencontact. Alles is gericht op het omgaan met de gevolgen van de ziekte kanker. Om deze zorg te kunnen (blijven) bieden is Inloophuis Pisa structureel op zoek naar inkomsten. De Battle4Life is een van de mogelijkheden om financiële armslag te genereren.

Doe jij volgend jaar (ook weer) mee??

Houd de website van Battle4Life (http://www.battle4life.nl/) en die van Inloophuis Pisa www.inloophuispisa.nl) in de gaten!

zomersluiting
21-7-2022

Zomersluiting

20220530_Holenkwartier2a_blok5_web
15-7-2022

Start verkoop Holenkwartier fase 2a in Hoorn!!

Independent Photographer
16-6-2022

Feest in Holenkwartier in Hoorn