16jan
By: Info ZeemanVastgoed Aan: 16 januari 2018 In: Geen categorie Comments: 0

Op dinsdag 23 januari 2018 van 19.30 tot 21.00 uur organiseren de gemeente Drechterland en ZeemanVastgoed gezamenlijk een Wooninventarisatie-avond in het gemeentehuis over het toekomstige nieuwbouwplan Reigersborg Zuid V in Hoogkarspel, waarvoor wij u van harte willen uitnodigen.

Met deze bijeenkomst willen we informatie ophalen om het plan verder uit te werken. Maar ook zijn wij nieuwsgierig naar uw ‘smaak’. Ofwel, in wat voor soort wijk en in welke architectuurstijl ziet u zichzelf graag wonen?  Denk hierbij aan zaken als in welk woningtype woont u het liefst? En met welke materialen ziet u uw woning graag gebouwd worden?  Hoe groot dienen de kavels te zijn? Welke prijs bent u bereid te betalen voor een kavel? Heeft u goede ideeën voor de inrichting van de straten en groenvoorzieningen?

Het resultaat wordt gebruikt om de definitieve opzet van de wijk en de daarin te projecteren woningtypes verder uit te werken. Tijdens de bijeenkomst zullen diverse referentiebeelden van architectuurstijlen en een grove opzet van de wijk getoond worden. Tevens zullen wij diverse voorbeelden laten zien van materialen en hoe een wijk qua openbaar gebied ingericht kan worden.

We zijn echter niet alleen benieuwd naar bovenstaande zaken,  maar ook zouden we graag meer inzicht willen krijgen in uw persoonlijke woonwensen. Wilt u een uitbouw of een dakkapel? Of een nog duurzamere woning? Wenst u een flexibele indeling? Of een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Kortom, wij inventariseren graag welke opties u terug zou willen zien op de meer-/minderwerklijst, of nog liever standaard in de  woning, zodat al in een vroeg stadium in het toekomstig bouwproces uw persoonlijke woonwensen meegenomen kunnen worden.

Dus komt allen en denk mee over uw nieuwe wijk in Hoogkarspel!