14nov
Aan: 14 november 2017

Aan de Evenaar in Almere Buiten, langs het spoor, ontwikkelt ZeemanVastgoed 73 appartementen genaamd BUITENgewoon. De appartementen zijn verdeeld over 3 gebouwen in een U-vorm en krijgen een fraaie binnentuin. Het ontwerp is van TBE-ZA Architecten en Ingenieurs uit Volendam.

“Wij zijn door Bouwbedrijf Noordersluis gevraagd het ontwikkelingsrisico en de financiering  voor dit project op ons te nemen, Het unieke van dit ontwerp is de centrale binnentuin, alle appartementen hebben hier zicht op of worden vanuit hier ontsloten. Ondanks de schaal van het project voelt het door kleine verschillen in het ontwerp als 3 losse gebouwen. We zijn verheugd dat we nu de volgende stap kunnen maken en daadwerkelijk aan de slag kunnen gaan!”, aldus Peter Langenberg van ZeemanVastgoed.

Bouwbedrijf Noordersluis gaat de appartementen bouwen voor ZeemanVastgoed. Lammert Boeve, directeur van Bouwbedrijf Noordersluis vertelt: “Met ZeemanVastgoed en TBE-ZA Architecten is een bouwteam samengesteld waarin we onze ideeën hebben uitgewerkt tot een bouwplan. Hierin hebben we samen gezocht naar een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, passend binnen de omgeving en bestaande bebouwing. We kijken er naar uit te starten met de bouw van dit project.”

De verkoop van de 73 appartementen zal begin 2018 van start gaan. De appartementen hebben een netto gebruiksoppervlakte van 55 tot 95 m2. Belangstellenden kunnen zich reeds melden bij de betrokken makelaars Makelaardij Van der Linden (www.vanderlinden.nl) of Semeijn Makelaardij (www.semeijnmakelaardij.nl) in Almere.