06okt
Aan: 6 oktober 2015

Op 11 februari 2016 vindt de 25ste editie plaats van het Westfries Ondernemersgala. Plaats van handeling: schouwburg Het Park te Hoorn. Een zilveren jubileum dat groots gevierd gaat worden. Meer dan ooit krijgt het evenement de kenmerken van een écht gala. Al blijft één ding onveranderd: de Westfriese ondernemer staat centraal. En ZeemanVastgoed heeft zich wederom als sponsor verbonden aan dit jaarlijkse evenement.

Sinds 1992 is het Ondernemersgala hét evenement waar Westfriese ondernemers elkaar ontmoeten en bekronen. In vijfentwintig jaar werden talrijke bijzondere bedrijven geëerd; als onderneming van het jaar, als runner-up en als winnaar van de publieksprijs.

Meer gala dan ooit

De 25ste editie van het Westfries Ondernemersgala belooft opnieuw een even spectaculaire als inspirerende ontmoeting te worden. En meer! Want deze jubileumeditie vormt het startschot voor veranderingen die het gala van nóg meer flair en elan zullen voorzien:

• Exclusief: de avond krijgt voortaan de allure van een echt galabal. Stijlvol, elegant en chic. Dresscode: gala of tenue de ville.

• Nieuw: de Van der Valk Retail Publieksprijs: een prijs voor de meest innovatieve retailer van Westfriesland, fysiek en/of online. Het publiek kiest de winnaar.

• Nominaties: vooraf worden per categorie drie genomineerden bekendgemaakt. Pas tijdens het gala wordt de naam van de winnaar onthuld: spanning tot de laatste seconde!

• Sprekers uit het vak: op het podium uitsluitend inspirerende, fascinerende, en innovatieve ondernemers. Sprekers die bewijzen dat ondernemen het mooiste vak ter wereld is.

Tickets

Dankzij hoofdsponsor Rabobank en de zeventien trotse ‘Partners van het gala’ is ook de toegangsprijs drastisch verlaagd: slechts € 45,-, inclusief consumpties. Tickets kunt u vanaf 1 december reserveren  kaartverkoop via westfriesondernemersgala.nl

Uw nominatie telt!

Wie verdient volgens u één van de prestigieuze ondernemersprijzen? Ga snel naar westfrieslandgala.nl en nomineer vóór 30 november het bedrijf van uw keuze. U kunt kiezen uit de volgende categorieën:

• Rabobank Westfriesland Méér Prijs: voor bedrijven ouder dan tien jaar

• WBG Runner Up Prijs: voor bedrijven jonger dan tien jaar

• Van der Valk Retail Publieksprijs: voor online en offline retailers.

Meer dan ooit is het Westfries Ondernemersgala een evenement voor en door ondernemers. Nomineer vandaag nog en bestel uw tickets tijdig!

Het bestuur van het Westfries Ondernemersgala